Director web BiA - Promoveaza-te gratuit - Arta si cultura - Carti spirituale sau de stiinta
Director web BiA - Promoveaza-te gratuit

Carti spirituale sau de stiinta

Carti spirituale sau de stiinta bucuresti romania
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Adresa Web

A devenit un obicei pentru multi dintre noi sa facem cumparaturi online. De aceea au si aparut pe internet multe librarii ce vand carti cu tematica diversa: carti de stiinta, carti spirituale, despre medicina alternativa, astrologie sau conspiratii si mistere.

De obicei cautam sa cumparam carti noi, intrebam de titlurile noi aparute. Insa ce facem cand stocul unei editii s-a epuizat? Evident, cautam acea carte la un anticariat. Aceasta chiar este o afacere profitabila – intermedierea de carti citite, mai vechi. Insa o modalitate mai noua este de comertul cu carti anticariat online, care implica sa avem un webshop. Aceasta este convenabila atat pentru cei care ofera carti, cat si pentru cei care vor sa cumpere.

Un alt domeniu livresc in dezvoltare este cel al comercializarii de jocuri spirituale. Fie ca este vorba de jocuri divinatorii clasice (cum este cel de tarot, sau oracol) sau de jocuri mai complexe, oamenii de diverse varste apeleaza la ele in timpul liber.

Aproape orice librarie din oras vinde si produse de papetarie de genul agendelor, jurnale, felicitari de sarbatori sau carti postale ilustrate. Unii cauta carnetele de notite frumos decorate sau felicitari personalizate pentru diverse ocazii.

Lumea cartilor, a jocurilor si a produselor de papetarie este minunata, si de multe ori ne-a facut placere sa ne plimbam timp indelungat prin librarii, sau sa navigam prin librarii online...


Harta locatie
Data adaugării: 30.12.2016  Vizualizări: 147
RSS Feeds
Prima pagina Arta si cultura Carti spirituale sau de stiinta