Director web BiA - Promoveaza-te gratuit - Constructii - Utilaje - RK Utilaje Romania piese si service utilaje de constructii
Director web BiA - Promoveaza-te gratuit

RK Utilaje Romania piese si service utilaje de constructii

ghetu anghel Bucuresti
Sector 3 romania
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Adresa Web
Persoana de contact: Liviu Tabacaru
Telefon: +40728003004

RK Utilaje Romania ofera o gama foarte larga de piese si reparatii pentru utilaje de constructii, agricole sau industriale.

Oferim servicii de mentenanta, diagnoze sau reparatii capitale ale utilajelor si aducem la comanda piesele necesare, originale sau after-market in functie de preferintele dumneavoastra.

Identificarea pieselor si suportul tehnic este gratuita si este realizat de catre o echipa cu multi ani de experienta in domeniu.

Printre marcile de utilaje comercializate de compania noastra se numara JCB, Catterpillar, Komatsu, Case, Volvo, Terex, Perkins, Deutz, Cummins, Bobcat, Hitachi, John Deere, Liebherr, Atlas Copco, Yanmar. Pentru o lista completa va rugam accesati website-ul nostru.

Lucrarile efectuate de compania noastra dispun de garantie si se pot efectua atat la sediul dumneavoastra intrucat detinem o flota de service utilata complet pentru aproape orice interventie insa putem efectua reparatia si la sediul nostru din Bucuresti, sector 3.


Harta locatie
Data adaugării: 18.6.2017  Vizualizări: 64
RSS Feeds
Prima pagina Constructii Utilaje RK Utilaje Romania piese si service utilaje de constructii