Director web BiA - Promoveaza-te gratuit - Constructii - Utilaje - Travandi - Casa - Gradina - Ferma
Director web BiA - Promoveaza-te gratuit

Travandi - Casa - Gradina - Ferma

Travandi - Casa - Gradina - Ferma Competrol nr 4
915300 Lehliu Gara
Calarasi Romania
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Adresa Web
Persoana de contact: Andrei
Telefon: 0734251167

Firma ACTIV TRAVANDI a luat fiinta in 2008 si are ca principala activitate comercializarea de aparatura, dispozitive, unelte si utilaje pentru casa si gradina, pentru ferme, pentru aplicatii profesionale si industriale , scutere si atv-uri .

In Romania comercializam si reprezentam producatori consacrati cum ar fi: Honda , Bosch , Stihl , Viking, Bernardo, Ruris, Tricomserv, BCS , Telwin, Proweld, Kipor, Texas, Stager, Masalta, Masterpac, Dewalt, Stanley, Makita, Hitachi, Dremel, Raider, Pubert, Matabi, Ikra, MTD, Airmaster, Wasserkonig , EMT , Bomag sau Technik .

Veti regasi in oferta noastra curenta invertoare de sudura, aparate de sudura in argon, aparate de sudura in puncte precum si aparate pentru taiat cu jet de plasma, compresoare cu piston, compresoare cu surub, motocompresoare, uscatoare, filtre, separatoare si purjoare automate, grupuri electrogene, generatoare de curent, generatoare electrice si generatoare de sudura , scule electrice, pompe, grupuri de pompare, hidrofoare, grupuri antiincendiu, pompe industriale, motopompe si pompe submersibile pentru apa curata si reziduala, maiuri compactoare, taietoare de asfalt/beton, placi compactoare, vibratoare de beton si masini de finisat betonul, masini de prelucrare lemn si metal, utilaje de atelier, aparate de muls, instalatii electrice, sanitare si de incalzire , toata gama de motosape , motocultoare , motocoase , masini de tuns iarba gazon , atomizoare , drujbe , unelte de gradinarit si uz gospodaresc.

Magazinul nostru , situat in Lehliu Gara, judetul Calarasi are propriul centru de service si stoc permanent de piese de schimb, accesorii si consumabile si poate asigura prin personalul propriu calificat servicii de consultanta la achizitie, in exploatare, punerea in functiune, reparatii si intretinere.

Firma noastra pune pe locul întâi calitatea produselor si serviciilor oferite, satisfacerea cerintelor si asteptarilor clientilor. Calitatea este responsabilitatea tuturor angajatilor sai. Ne face o deosebita placere si multumim colaboratorilor si totodata clientilor nostri pentru activitatile ce le intreprindem.

Va invitam sa vizitati sectiunile site-ului nostru pentru a afla mai multe despre ceea ce putem face pentru dumneavostra.


Harta locatie
Data adaugării: 18.2.2017  Vizualizări: 204
RSS Feeds
Prima pagina Constructii Utilaje Travandi - Casa - Gradina - Ferma